Belgische vlag
Skip to main content

KOFFIEMACHINE IN HET ONDERWIJS

Bij iedere lerarenkamer hoort een gebruiksvriendelijke koffiemachine die de ‘grote’ koffievraag in de pauze aankan. Want één ding is zeker: een lerarenkamer is niet compleet zonder een heerlijke kop koffie. Daarom vinden wij dat iedereen die op een onderwijsinstelling werkt, of je nou leraar of conciërge bent, iedere dag weer een verse kop koffie verdient. Koffie is immers het moment van rust. Het geeft hen de kracht om iedere dag iets extra’s te leveren, maar goed, zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Duurzaam lekkere koffie om bij de les te blijven

Dat er goede koffie aanwezig moet zijn op elke school is natuurlijk wel een feit. Zo blijft iedereen scherp en bij de les. Pak het daarom goed aan als je een koffiemachine kiest voor je onderwijsinstelling. Koffiemax biedt een aantal stijlvolle en compacte koffiemachines. Door de compacte afmeting van de koffiemachines passen deze goed in kleine kantines, gespreksruimtes of klaslokalen.

 

OVERWEEG JE EEN KOFFIEMACHINE TE KOPEN VOOR IN HET ONDERWIJS?

Koffiemax biedt een aantal stijlvolle en compacte koffiemachines aan die geschikt zijn voor iedere situatie. Vanwege hun compacte formaat passen onze koffiemachines goed in kantines, vergaderruimtes, klaslokalen en niet te vergeten de lerarenkamer, die vroeger bekend stond als de koffiekamer. Onze koffiemachines zijn niet alleen compact, maar ook speciaal ontworpen om de lekkerste koffie te bereiden.

Met Koffiemax ben je als onderwijsinstelling groot of klein verzekerd van een perfecte koffievoorziening voor al jouw docenten. Onze kracht is dat wij de situatie bij jou in het onderwijs goed inschatten en jou de meest geschikte koffiemachine kunnen aanbieden.

Met de koffiemachines van Koffiemax zet je de meest uiteenlopende koffievariaties. Perfect geschikt voor bedrijven in het onderwijs met veel docenten die dagelijks de koffiemachine gebruiken. Instant voor een snelheid, freshbrew voor een traditionele kop koffie en koffiebonen voor een volle smaakbeleving. Welke zetmethode je ook kiest, we helpen je graag met het vinden van de ideale koffieoplossing.

 

DEZE SCHOLEN GINGEN JE VOOR

WAAROM KIEZEN VOOR KOFFIEMAX?

Onze koffiemachines zijn niet alleen compact, maar ook speciaal ontworpen om de lekkerste koffie te bereiden. Deze koffie wordt geleverd door Moeder Natuur en dagelijks vers bereid door onze koffie-experts. Bij Koffiemax is onze inzet voor duurzaamheid en het gebruik van ecologisch verantwoorde ingrediënten een absolute must. Wij geloven in het ondersteunen van boeren en het beschermen van de natuur, terwijl we heerlijke koffie leveren aan onze klanten.

Koffiemachines geschikt voor scholen

Koffiemax Nio Touch

  • Verlichte ingrediëntencontainers
  • Superhandige touchscreen (tablet formaat)
  • Hogere koffiebeleving
  • Mogelijk: uitbreiding met verse melk module

Koffiemax Americano

  • 10 koffievariaties op basis van verse koffiebonen, topping en chocolade
  • Eenvoudig bedieningspaneel
  • Verdraaibaar beker plateau voor kannenfunctie
  • Gekleurde ledverlichting
Koffie intensivecare Koffiemax

MAAR IS DAT ALLES? ZEKER NIET!

Wij staan voor ‘Good coffee, happy people’ en dat betekent

✅ (H)eerlijke ingrediënten
✅ Je wordt volledig ontzorgd met ons concept Koffiecare
✅ Een uitgebalanceerde mix van koffiesoorten
✅ Geen minimale afnameverplichting
✅ Je zit nooit zonder ingrediënten
✅ Storingen worden snel verholpen
✅ Gratis volledige garantie

Dus, overweeg je als onderwijsinstelling om een koffiemachine van maximale kwaliteit aan te schaffen? Neem direct contact met ons op en laat je verrassen door de lekkerste traditionele koffie, koffiebonen en freshbrews van Koffiemax. Tot snel!

Ik wil on(der)wijs lekkere koffie!

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact met Koffiemax

Koffiemax

info@koffiemax.nl
076 571 20 07

Rithmeesterpark 16
4838 GZ Breda Nederland

KvK nummer : 554 08 354
Rek.nr.: 6744 90 029 (ING Bank)
IBAN : NL31INGB0674490029

THE BEST DAYS START WITH COFFEE