Skip to main content

Smaakvolle koffieproeverij

Benieuwd welke koffieblend het best bij jouw bedrijf past? Stap in de ambachtelijke koffiewereld van Koffiemax. Kom verschillende koffiemelanges proeven van ons. Tijdens de koffieproeverij ervaart én proef je waarom onze koffie hoogwaardig wordt gewaardeerd in de zakelijke markt.

Let’s have coffee together for the rest of our lives.

Neem collega’s mee en proef de heerlijke wereld van koffie.

Ervaar onze gratis koffieproeverij voor bedrijven! We nodigen jou samen met collega’s uit voor een heerlijke smaakbeleving. Tijdens het proeven van verschillende koffiesoorten beleef je de wereld van koffie. Wij stellen je zintuigen op de proef en gaan op ontdekking naar de beste koffiemelange voor jou en jouw bedrijf.

  • Geheel gratis én met je collega’s
  • Unieke ervaring door te proeven
  • In onze prachtige showroom van alle gemakken voorzien

Wij ontzorgen je van A tot Z

Heb je de taak gekregen om jouw werkplek te voorzien van de beste koffie? We begrijpen dat deze taak soms zwaarder kan zijn dan gedacht. Je wilt het namelijk graag voor iedereen goed doen, maar iedereen heeft andere wensen en behoeften als het op koffie aankomt. En toch moet jij die keuze maken! Geen probleem. Tijdens de gratis koffieproeverij vertellen we je graag alles over onze koffie, maar laten het je ook proeven en ervaren. Zo maak jij een weloverwogen keuze. En kom je er niet uit? Geen probleem! We staan klaar met ons advies.

1

Vraag aan

Schrijf je in voor een gratis koffieproeverij voor jou en je collega's via onderstaand formulier.
2

Kennismaking

Een van onze koffiespecialisten neemt contact met je op. Tijdens dit gesprek stellen we de eerste wensen en behoeften voor jouw ultieme koffiebeleving vast.
3

Afspraak maken

Na jullie voorkeur zullen we een moment samen inplannen voor de gratis koffieproeverij bij ons in Breda. We zullen je met open armen ontvangen.
4

Samen proeven

Samen met alle koffieliefhebbers die je hebt opgegeven gaan we ervaren en proeven wat jullie favoriete koffieblend is.
5

Kies je smaak

De welgestemde favoriet gevonden? Dan helpen we je graag verder om jullie koffiehoek uit te bouwen.

Ultieme smaaksensatie

De beste koffiebeleving op de werkvloer, dat wil toch iedereen!?

Met de koffiemachines en koffiemelanges van Koffiemax op kantoor heb je hoge kwaliteit voor elk koffiemoment. Aan de hand van verschillende koffieblends laten we jou samen met je collega’s de gewaardeerde kwaliteit van Koffiemax proeven. Ruiken, kijken, proeven. Met onze lekkere koffie zullen gesprekken met relaties een stuk aangenamer zijn. Samen bepalen we welke smaakbeleving de favoriet is op je werkvloer.

Vrijblijvend proeven met collega’s

Samen met jouw collega’s onze koffie uitproberen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op!