Belgische vlag
Skip to main content

ONZE FANTASTISCHE
CAPS

Jouw favoriete koffie bereiden, zonder gedoe? Er is een Caps-blend voor elk moment. Ideaal als medewerkers of klanten zelf willen kiezen. De koffie is zorgvuldig verbouwd en gemalen voor de allerbeste extractie en rijke cremalaag. Koffiemax Caps zijn bovendien Rainforest Alliance Certified™. Ook nog eens maatschappelijk verantwoord dus!

Koffiemax Caps zijn ook geschikt voor Nespresso®* Professional* machines.

Heb je een vraag over onze Caps? Laat het ons weten!

RISTRETTO

Makes your coffee kick in, before reality does

Intensiteit 9

Het is maandagochtend en je kunt wel een instant energieboost gebruiken. Deze kleine krachtpatser is uitgesproken en pittig: de perfecte kick-start!

ESPRESSO FORTE

Be as strong as your espresso

Intensiteit 7

Voor wie houdt van body en een volle textuur. Even een momentje voor jezelf nodig? Deze Italiaanse schone is intens van begin tot eind. Een echte pleaser.

LUNGO FORTE

Behind every successful person, there is a substantial amount of coffee

Intensiteit 6

Het pittigere Lungo-broertje. Een stevige bak koffie, maar wel zacht van textuur. Behoefte aan een flinke dosis brandstof? This is your cup of tea, eh coffee!

LUNGO

Today is a multiple cups of coffee kind of day

Intensiteit 4

De lekkere dorstlesser die nooit verveelt: of je er nu twee, vier of acht van drinkt. Een volle kop met een rijke cremalaag does the job. PS Geniet met mate(n).

Espresso Decaffeinato

Caffeine is not my gasoline

Intensiteit 7

Wanneer je ook prima functioneert zonder. Cafeïnevrij maar net zo smaakvol. Geniet op ieder moment van deze krachtige kop koffie!

THE BEST DAYS START WITH COFFEE