ONZE FANTASTISCHE
KOFFIE

Ons motto is niet voor niets: Good coffee, happy people! Daarom selecteren we alleen de melanges die we getest en gekeurd hebben. Die we geroken en geproefd hebben. Alleen een uitgebalanceerde mix van koffiesoorten, op de juiste manier gebrand, leveren de melanges op waarmee wij tevreden zijn. Dát zijn de melanges in ons assortiment.

Heb je een vraag over onze koffie? Laat het ons weten!

Eerlijk en duurzaam

Met Koffiemax ben je altijd zeker van eerlijke en duurzame koffie. Wij werken alleen samen met leveranciers die weten waar hun koffie vandaan komt en of mensen goed zijn behandeld bij de productie. En die erop toezien dat het milieu voldoende is beschermd. Koffiemax werkt met keurmerken zoals UTZ Kapeh, het Max Havelaar-keurmerk en EKO-certificering.

Espresso

Een 100% arabicablend, dat is onze koffiemelange Espresso. Combineer de kick van een pittige espresso met een verfijnd en intens geurend aroma.

Barista

Waan je in Italië met onze Barista-melange: een donker gebrande blend heerlijke chocolade tinten. Een rijke en volle koffie met een klein zuurtje, butterscotch en nootachtige tonen tijdens de afdronk.

Cremé

Op zoek naar een koffie waar je nooit genoeg van krijgt? De Creme is een melange die elk moment van de dag uitstekend smaakt. Een donker gebrande 100% arabicablend die krachtig en mild is tegelijk.

UTZ Espresso

Onze UTZ Espresso is een donker gebrande arabicablend. Een lekkere, volle smaak met een mooie kastanjebruine crèmelaag. Met UTZ-keurmerk: een keurmerk voor eerlijke koffie, afkomstig van boeren die oog hebben voor mens en milieu.

Bio

Een 100% biologische arabicablend met het Fairtrade-keurmerk. Fairtrade helpt boeren en arbeiders in ontwikkelingslanden een betere plek te verwerven in de handelsketen.

Instantkoffie

Binnen enkele seconden veel lekkere koffie nodig? Kies voor Instantkoffie. Zo zijn piekmomenten in de vraag naar koffie gemakkelijk op te vangen. Instantkoffie wordt gemaakt van vers gezette koffie, die wordt gedroogd, waarna koffie-extract overblijft. Een machine met instantkoffie is ideaal om in te zetten op grote evenementen of vergaderingen en is gemakkelijk in onderhoud.

Freshbrew

Op zoek naar een vriendelijk en vertrouwd kopje koffie? Dan is een freshbrew-koffiemachine voorzien van filterzetsysteem een ideale optie. Zo zet je een lekkere, toegankelijke koffie. Een populaire keuze, ook door de snelle doorlooptijd.

THE BEST DAYS START WITH COFFEE