Life is too short to drink bad coffee.

Wij kregen een heel warm ontvang bij Koffiemax met een aantal uitstekende koffies om te proeven, heerlijk! Nu zijn wij twee jaar verder en intussen zijn wij met 130 werknemers waarvan 100 koffieliefhebbers zeer tevreden.

HistoGeneX N.V.

Al meer dan vijf jaar maken wij gebruik van de koffie automaten en artikelen van Koffiemax en vanaf dag één naar volle tevredenheid. We verwachten nog vele jaren te blijven genieten van de goede service, maar vooral van een heerlijke bak koffie!

Panta Rhei

Vanaf het eerste gesprek met Koffiemax hebben we een samenwerking ingezet, waar we alleen maar wederzijds succes mee hebben behaald. De combinatie tussen enerzijds onze concrete klantvraag en bovenmatige interesse in koffie en thee en anderzijds de hoge kwaliteit van Koffiemax in mensen, middelen en machines, maakt een mooi partnership, waar collega's elke dag weer profijt en plezier van hebben.

Bol.com

In tegenstelling tot andere partijen, heeft koffiemax ons een zeer lange testperiode gegund. Hierdoor hebben wij dus maximaal kunnen testen wat Koffiemax ons kan bieden. Een gebruiksvriendelijke machine, goede koffie en thee en een fantastische service, zoals wij die ook graag aan onze klanten aanbieden.

Coolblue

Top kwaliteit koffie en perfecte machine. Super goede service, ook na de eerste levering! Wij en onze klanten zijn zeer tevreden.

Breeman BMW Rotterdam

Wij ervaren het contact met Koffiemax als zeer prettig, zakelijk, professioneel met een aangename persoonlijke touch. Koffiemax is een leverancier die meedenkt, pro- actief is en altijd snel reageert op vragen.

Gemeente Bergen op Zoom

Wij gebruiken de verse bonen automaten van Koffiemax, de koffie is heerlijk wat ook regelmatig wordt bevestigd door onze klanten. Verder zijn we erg tevreden over de service en de persoonlijke aandacht van Koffiemax.

Life Fitness

We hebben kwaliteit van service hoog in het vaandel staan. Wanneer er een storing is willen we dat deze direct verholpen wordt. Tot de dag van vandaag heeft Koffiemax dit waar kunnen maken. Een perfecte kwaliteit en een uitstekende service.

Konings Groep

Dental Clinics heeft gekozen voor Koffiemax als leverancier van koffiemachines en ingrediënten vanwege de uitstekende service, goede kwaliteit koffie en betrouwbare machines. En ze passen ook nog eens perfect in de uitstraling van onze praktijken!

Dental Clinics

Happy people aan het woord

Hoort u het ook eens van een ander

Koffiemax maakt al jaren een gezonde groei door. Steeds meer bedrijven, scholen, verenigingen en gemeenten in Nederland kiezen voor het gemak van Koffiemax. Waarom? Lees wat onze klanten daar zelf over zeggen. Want wij kunnen zelf wel vertellen wat we u te bieden hebben, maar onze klanten kunnen dat nog veel beter.

  1. De beste koffie
  2. Unieke service
  3. 100% kwaliteit garantie

Bel mij voor een persoonlijk koffieadvies

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om, voor meer informatie zie onze privacyverklaring.

Verstuurd

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Terug

Mislukt

Er gaat iets mis bij het versturen.
Ga terug en probeer het opnieuw.

Probeer opnieuw

Ook de beste koffie voor uw medewerkers?

Doe de koffiecheck of maak direct een afspraak en bel ons op 076 571 20 07

Doe de koffiecheck