Skip to main content

ONZE KOFFIEAUTOMATEN:
MAXIMALE KWALITEIT

Het recept voor het perfecte kopje koffie? Hoogwaardige koffieautomaten waar je elke dag op kunt vertrouwen. Bij Koffiemax kies altijd een machine die volledig past bij jouw smaak en jouw organisatie. Welk type je ook kiest, je bent zeker van een representatief en gebruiksvriendelijk design. En van maximale betrouwbaarheid: een aantoonbare uptime van 99,8%!

Hieronder staan een aantal hoofdrolspelers uit ons assortiment. Benieuwd naar meer? Neem contact met ons op.

Heb je een vraag over onze koffieautomaten? Laat het ons weten!

Koffiemax Cino Display

De Koffiemax Cino Display instant is de perfecte machine voor een super snelle koffie in een klein jasje. De machine is compact voor in kleinere ruimtes gezien hij makkelijk tussen de aanrechtkastjes past. Met deze machine kun je alle kanten in van een heerlijke kop koffie, tot een cappuccino met een mooie schuimlaag.

Ontdek koffiemachine

Koffiemax Zia Touch

De Zia Touch is het knappe zusje van de Siro. Dezelfde familie, maar Zia heeft net iets meer te bieden. Het grote fullcolour touchscreen toont het ruime assortiment aan melanges. Zo geef je gehoor aan ieders persoonlijke koffievoorkeur. Met de vele beschikbare opties is de Zia Touch een echte favoriet op kantoor. Een machine met een luxe uitstraling. Leuke optie: plaats het bedrijfslogo als screensaver op het ruime display.

Ontdek koffiemachine

Koffiemax Nio Touch

De Koffiemax Nio Touch heeft dezelfde goede genen (en dezelfde goede bonen) … maar toch heeft dit lid van de familie een heel eigen, elegante uitstraling. De Nio is een stoere, luxe machine waarop de verse koffiebonen goed zichtbaar zijn in verlichte ingrediëntencontainers. Met een superhandig touchscreen ter grootte van een tablet (10,4 inch) tilt de Nio de koffiebeleving naar een hoger niveau. Last but not least: je kunt de Nio Touch uitbreiden met een module voor verse melk. Ook al zo’n zin in koffie gekregen?

Ontdek koffiemachine

Koffiemax Doppio

De Koffiemax Doppio is een tafelmodel-koffieautomaten. Met de keuze uit bonen of instantkoffie is het een prima oplossing voor kleinere locaties. Twee kopjes tegelijk zetten? Geen punt.

Ontdek koffiemachine

Koffiemax Schaerer

Met de Schaerer haal je een professionele barista in huis. Een cool type met een warm hart. Combineer Zwitserse kwaliteit met Italiaanse passie, en het resultaat is een topklasse-koffiemachine die constante kwaliteit garandeert. Deze krachtpatser kan zonder moeite een grote capaciteit aan fervente koffiedrinkers aan. Hij is aan te sluiten op een speciale module om heerlijke verse melk toe te voegen. Bovendien bieden we de Schearer ook aan in een refurbished uitvoering. Volledig gereviseerd met nieuwe onderdelen, met dezelfde garantie als een nieuwe machine. Een duurzame én voordelige optie!

Ontdek koffiemachine

Koffiemax Uno

De Koffiemax Uno is een gemakkelijke én luxe koffiemachine. Het koffieapparaat is gebruiksvriendelijk, geschikt voor grote kantoren én heeft een ontzettend luxe uitstraling. Alles voor een perfecte kop koffie.

Ontdek koffiemachine

Koffiemax Americano

De Koffiemax Americano is de perfecte koffiemachine voor kleinere bedrijven en locaties. De uitvoering van dit koffieapparaat is een tafelmodel. Wil je ook zo min mogelijk aan onderhoud doen? Dat komt goed uit! Deze koffiezetmachine heeft een volautomatisch reinigingsprogramma. Gemakkelijker kan het niet!

Ontdek koffiemachine

Koffiemax Aguila

De Koffiemax Aguila is dé professionele barista-machine die een hoog niveau van koffiekwaliteit hanteert. Met één druk op de knop en kopje na kopje blijft de kwaliteit ongeëvenaard. Deze koffiemachine raden we zeker aan voor high service omgevingen.

Ontdek koffiemachine

THE BEST DAYS START WITH COFFEE