ONZE KOFFIEAUTOMATEN:
MAXIMALE KWALITEIT

Het recept voor het perfecte kopje koffie? Hoogwaardige koffieautomaten waar je elke dag op kunt vertrouwen. Bij Koffiemax kies altijd een machine die volledig past bij jouw smaak en jouw organisatie. Welk type je ook kiest, je bent zeker van een representatief en gebruiksvriendelijk design. En van maximale betrouwbaarheid: een aantoonbare uptime van 99,8%!

Hieronder staan een aantal hoofdrolspelers uit ons assortiment. Benieuwd naar meer? Neem contact met ons op.

Heb je een vraag over onze koffieautomaten? Laat het ons weten!

Koffiemax Siro Touch

De Koffiemax Siro Touch is de hardwerkende, nuchtere Nederlander uit ons assortiment. Hollandse kwaliteit zonder poespas, ideaal voor een snelle, heerlijke kop koffie. Een robuuste machine die altijd klaarstaat voor een snelle, lekkere koffie . Maak je keuze in het touch-display en geniet van vers gezette koffie. Mooi in prijs en goed in kwaliteit, dat is de Koffiemax Touch.

Koffiemax_Koffiezetapparaten_Zia vrijstaand

Koffiemax Zia Touch

De Zia Touch is het knappe zusje van de Siro. Dezelfde familie, maar Zia heeft net iets meer te bieden. Het grote fullcolour touchscreen toont het ruime assortiment aan melanges. Zo geef je gehoor aan ieders persoonlijke koffievoorkeur. Met de vele beschikbare opties is de Zia Touch een echte favoriet op kantoor. Een machine met een luxe uitstraling. Leuke optie: plaats het bedrijfslogo als screensaver op het ruime display.

Koffiemax Nio Touch

De Koffiemax Nio Touch heeft dezelfde goede genen (en dezelfde goede bonen) … maar toch heeft dit lid van de familie een heel eigen, elegante uitstraling. De Nio is een stoere, luxe machine waarop de verse koffiebonen goed zichtbaar zijn in verlichte ingrediëntencontainers. Met een superhandig touchscreen ter grootte van een tablet (10,4 inch) tilt de Nio de koffiebeleving naar een hoger niveau. Last but not least: je kunt de Nio Touch uitbreiden met een module voor verse melk. Ook al zo’n zin in koffie gekregen?

Koffiemax Pro Disc

Kun je voorspelbaar en spannend tegelijk zijn? De Pro Disc wel. Hij brengt je altijd dezelfde, betrouwbare kwaliteit – maar geeft je wel de keuze uit vijf spannende smaaksensaties. De Koffiemax Pro Disc is een makkelijk te bedienen koffiemachine met een chique uitstraling. Superhandig: schuif eenvoudig de cap van je keuze in de disc van deze machine. Er is een caps-blend voor elk moment. Ideaal als medewerkers of klanten zelf willen kiezen: elk vers kopje is helemaal jouw smaak. Koffiemax Caps zijn bovendien Rainforest Alliance Certified™.

Schaerer

Met de Schaerer haal je een professionele barista in huis. Een cool type met een warm hart. Combineer Zwitserse kwaliteit met Italiaanse passie, en het resultaat is een topklasse-koffiemachine die constante kwaliteit garandeert. Deze krachtpatser kan zonder moeite een grote capaciteit aan fervente koffiedrinkers aan. Hij is aan te sluiten op een speciale module om heerlijke verse melk toe te voegen. Bovendien bieden we de Schearer ook aan in een refurbished uitvoering. Volledig gereviseerd met nieuwe onderdelen, met dezelfde garantie als een nieuwe machine. Een duurzame én voordelige optie!

Koffiemax Doppio / Americano

De Koffiemax Doppio en Americano zijn tafelmodel-koffieautomaten. Met de keuze uit bonen of instantkoffie zijn ze een prima oplossing voor kleinere locaties. Twee kopjes tegelijk zetten? Geen punt. Op de Americano is ook een touchscreen mogelijk.

THE BEST DAYS START WITH COFFEE