Belgische vlag
Skip to main content

Koffiemax
Heet-watertap

Worden de rijen bij het koffiemachine steeds langer, maar merk je dat veel collega’s in de rij bij de koffiemachine staan voor een theetje? Dan is onze heet-watertap de perfecte oplossing voor een minder lange rij!

Hiermee kan er op iedere gewenste temperatuur heet water getapt worden. Zo zijn zowel de koffie als de theedrinkers beide sneller aan de beurt.

De heet-watertap is ook makkelijk als er veel gebruik wordt gemaakt van het zetten van kannen thee (of soep).

De keuze is reuze

Onze koffiemachines

Koffiemax_Cino Display Instant

Koffiemax Cino Display

De Koffiemax Cino Display instant is de perfecte machine voor een super snelle koffie in een klein jasje. De machine is compact voor in kleinere ruimtes gezien hij makkelijk tussen de aanrechtkastjes past.

Koffiemax Nio Touch

  • Met koffiebonen
  • Mogelijkheid met verse melk
  • Minimale capaciteit van 150+ dranken per dag
  • Bekroond met de RedDot Design award en de IF Design award
Caps assortiment Koffiemax

MINIMUM HASSLE,
MAXIMUM COFFEE EXPERIENCE

Geen gedoe en een maximale smaakbeleving, daar wordt iedereen blij van. Koffiemax Caps biedt altijd toegang tot de lekkerste koffie tijdens het werk. En dat in een handomdraai!

Er is een Caps-blend voor elk moment. Zorgvuldig verbouwd en gemalen voor de allerbeste extractie en rijke cremalaag. Koffiemax Caps zijn bovendien Rainforest Alliance Certified™. Ook nog eens maatschappelijk verantwoord dus. Dat smaakt naar meer!

Koffiemachines voor high service omgevingen

De Koffiemax koffiemachines leveren constante kwaliteit voor elke gebruiker, kopje na kopje. Het koffiezetapparaat geeft je genoeg diversiteit en keuze uit verschillende koffies en melk-koffierecepten. En deze koffiemomenten kan je zo vaak nemen als jij wilt. Het apparaat biedt tot 100 koffies aan per uur én heeft nog allerlei extra opties voor nóg grotere capaciteit.

Service, eenvoudig en snel

Het enige waar jij je mee bezig moet houden is de vraag of je vandaag gaat voor een zwarte koffie of toch een latte macchiato. Dat is de enige vraag die je jezelf moet stellen als je gekozen hebt voor koffie(machines) van Koffiemax. Want naar onze koffieautomaten en bestellingen zoals koffiebonen, caps, thee en bijproducten heb je zelf geen omkijken naar. Je hebt 100% garantie dat onze koffiezetapparaten hun werk doen, dag in, dag uit. Alleen bij Koffiemax is de voorziening van koffie altijd inclusief Koffiecare: totale service, maximaal gemak. Met onze koffiecare ontzorgen we bedrijven en kantoren volledig.

THE BEST DAYS START WITH COFFEE