Belgische vlag
Skip to main content

Koffiemax Americano

De Koffiemax Americano is de perfecte koffiemachine voor een snelle, maar hoge kwaliteit kop verse bonen koffie. Met de Americano heb je zelfs de mogelijkheid tot het zetten van 2 koppen koffie, espresso of cappuccino tegelijk. Dat scheelt weer een lange wachtrij bij de machine!

 • Beschikbaar met verse bonen en eventueel uit te breiden met een instant koffie module voor het snel zetten van kannen koffie
 • Een snellere zet-tijd dan de gemiddelde verse bonen machine
 • Eenvoudig bedieningspaneel
 • Energiespaarstand (energielabel A++)
 • Verstelbaar beker plateau voor verschillende koffiekopjes
 • Gekleurde ledverlichting
 • Aparte heet-wateruitgifte voor de theeliefhebbers

Americano. Dubbel zoveel plezier

Snel en toch genieten

De Koffiemax Americano is heeft een speciaal ontworpen zetsysteem van hoge Zwitserse kwaliteit. Door middel van de molen en de hoogwaardige pomp komt het perfecte kopje koffie gemakkelijk en snel uit de machine. Met de dubbele drankuitgifte kun je gelijktijdig koffie zetten samen met je collega’s. Gemakkelijker en sneller kan het bijna niet!

 
 

Koffievarianten

Daarom wil je dit apparaat

 • café crème
 • espresso
 • cappuccino
 • café au lait
 • latte macchiato
 • chocolade
 • creamy choc
 • espresschoc
 • wiener melange
 • heet water

Extra opties

 

Betaalsysteem Muntproever, muntwisselaar, kaartlezer of contactloos
Onderkast Onderkast met blad en achterwand
Bedrijfslogo Eigen bedrijfslogo als screensaver
Afval Extra afvalcapaciteit
Heet water Aparte heetwatertap
Data analyse ConnectMe (waardevolle inzichten en statistieken over je koffieapparaat)

Wat deze koffiemachine nóg leuker maakt?

Yes, we care!

Onze koffiecare is topservice! Al jaren lang zijn wij koffieleverancier voor verschillende branches. Elk bedrijf heeft eigen wensen voor de ultieme koffie-ervaring. Daar luisteren wij naar, voeren het uit en zorgen dat het zo blijft. Daarom hebben wij onze koffiecare, dat is goede service, super snel en inclusief.

Ingrediënten

Nooit zonder ingrediënten

Conditie

Elke automaat is altijd in topconditie

Garantie

Gratis volledige garantie

(amper) Storingen

Elke storing in no-time opgelost

Meer ontdekken?

Meer weten hoe je deze koffiemachine aansluit in jouw bedrijfspand? Wil je weten of het geluid van de gemalen bonen harder is dan het gelach van je collega? Of ben je benieuwd of het koffiezetapparaat jouw team aan kan? Alle harde cijfers zijn te vinden in onze brochure van de Koffiemax Americano

Vul hiernaast je e-mailadres in en krijg de brochure in je mailbox.

Assortiment Koffiemax

Koffiemelanges

Ons motto is niet voor niets: Good coffee, happy people! Daarom selecteren we alleen de melanges die we getest en gekeurd hebben. Die we geroken en geproefd hebben. Alleen een uitgebalanceerde mix van koffiesoorten, op de juiste manier gebrand, leveren de melanges op waarmee wij tevreden zijn. Wij snappen als geen ander dat er over smaak niet te twisten valt. De een begint de dag met intense zwarte koffie terwijl de ander niet aan het werk kan zonder een goede Espresso en als jij aan het eind van de dag nog een cappuccino nodig hebt, begrijpen wij dat ook.

Wat jouw koffiefavoriet ook is op welk koffiemoment van de dag, wij hebben het in ons assortiment dat bij jouw bedrijf past. Ben je benieuwd welke koffiemelange het beste past bij jouw kantoor? Doe de koffiecheck en ontdek jouw ultieme koffie-ervaring, gewoon bij jou op kantoor.

Krachtige koffiemachine voor jou en je collega’s

Met de veelzijdige Koffiemax Americano zet je met één druk op de knop een heerlijke creamy choc, espresso of latte macchiato voor jezelf én gasten of collega’s. Met behulp van het touchscreen kies je gemakkelijk je koffie favoriet. Dat deze koffiemachine veelzijdig én eenvoudig is weten we nu inmiddels, maar het koffiezetapparaat is ook nog eens tijdbesparend. Dankzij de dubbele uitgifte zet je snel en makkelijk koffie voor je hele team of meeting.

Service, eenvoudig en snel

Het enige waar jij je mee bezig moet houden is de vraag of je vandaag gaat voor een zwarte koffie of toch een latte macchiato. Dat is de enige vraag die je jezelf moet stellen als je gekozen hebt voor koffie(machines) van Koffiemax. Want naar onze koffieautomaten en bestellingen zoals koffiebonen, caps, thee en bijproducten heb je zelf geen omkijken naar. Je hebt 100% garantie dat onze koffiezetapparaten hun werk doen, dag in, dag uit. Alleen bij Koffiemax is de voorziening van koffie altijd inclusief Koffiecare: totale service, maximaal gemak. Met onze koffiecare ontzorgen we bedrijven en kantoren volledig.

THE BEST DAYS START WITH COFFEE