Coffee is always a good idea.

Kenners van koffie,
kanjers in service

Good coffee, happy people

Bij Koffiemax houden we van koffie. Daar weten we alles van. Bovendien weten we precies wat er in de markt speelt. Nieuwe ontwikkelingen volgen we op de voet. Maar wat belangrijker is: we luisteren écht naar onze klanten. Want de lekkerste koffie bieden, dat vinden we niet bijzonder genoeg. De combinatie van onze perfecte producten, onze unieke service en ons advies op maat: dát is waarmee we ons onderscheiden.

Service & kwaliteit

Altijd een schepje erbovenop

De lekkerste koffie voor uw medewerkers...zonder dat u er omkijken naar heeft. Daarom gaat onze service verder dan u verwacht. Elke koffie- of drankenautomaat is inclusief onze unieke, gratis service. U zit nooit zonder ingrediënten, want wij bellen u iedere maand om uw bestelling op te nemen. En als onze koerier de ingrediënten levert, maakt hij uw automaat meteen grondig schoon. Bovendien krijgt u vier jaar volledige garantie. Dus geen voorrijkosten, geen arbeidsloon en gratis onderdelen. En is er toch een storing? Die lossen we op binnen acht werkuren. Gegarandeerd.

  • Uw automaat wordt voor u schoongemaakt bij iedere levering
  • Eenvoudig bestellen via webshop, telefoon en e-mail.
  • 4 jaar volledige garantie. Geen voorrijkosten, geen arbeidsloon en gratis onderdelen.
  • Gegarandeerd uw storing binnen 8 werkuren verholpen.
  • Levering tot in uw voorraadruimte.
  • Jaarlijks gratis preventieve onderhoudsbeurt voor uw koffieapparatuur.
  • Op uw verzoek nemen wij de dagelijkse verzorging van uw koffieapparatuur uit handen.

Onze producten

De beste melanges, eerlijke koffie

Ons motto is niet voor niets: Good coffee, happy people! Daarom selecteren we alleen de melanges die we getest en gekeurd hebben. Die we hebben geroken en geproefd. Alleen een uitgebalanceerde mix van koffiesoorten, op de juiste manier gebrand, levert de melanges op waarmee wij tevreden zijn. Dát zijn de melanges in ons assortiment. Weten welke koffie het best past bij u en uw medewerkers? Doe de smaakproef. We adviseren u graag. Minstens zo belangrijk: met Koffiemax bent u altijd zeker van eerlijke en duurzame koffie. Wij werken alleen samen met leveranciers die weten waar hun koffie vandaan komt en of mensen goed zijn behandeld bij de productie. En die erop toezien dat het milieu voldoende is beschermd. Koffiemax werkt met keurmerken zoals Utz Kapeh- en Max Havelaar-keurmerk en EKO-certificering.

Koffie, thee en méér

Met Koffiemax haalt u kwaliteit in huis

Trek in koffie of thee? Zin in iets anders? Koffiemax zorgt ervoor. Van gekoeld water tot Cup a Soup, van cacao tot bijvoorbeeld Coca-Cola, Lipton Ice Tea, Fanta of Spa. Ons assortiment koffie- en drankenautomaten is uitgebreid: van compacte tafelmodellen tot veelzijdige automaten met alles erop en eraan. En met Koffiemax haalt u alleen kwaliteitsmerken in huis, zoals Schaerer – een topmerk in koffieautomaten. Naast koffiemachines leveren we ook andere drankenautomaten. Zo profiteert u bij uw complete drankvoorziening van de voordelen van Koffiemax: service, betrouwbare levering, een transparant betalingssysteem en gratis bruikleen van frisdrankautomaten.

Onze partners

Koffiemax werkt samen met kwaliteitsmerken, die net als wij, de klant centraal stellen.

Ook de beste koffie voor uw medewerkers?

Doe de koffiecheck of maak direct een afspraak en bel ons op 076 571 20 07

Doe de koffiecheck

Join our team

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent.

Ben je benieuwd naar onze huidige vacatures?


Bel ons op 076 571 20 07.