Belgische vlag
Skip to main content

VIER MANIEREN OM BETERE KOFFIE OP KANTOOR TE KRIJGEN

Vier ideale tips waardoor jij kunt zorgen voor betere koffie op kantoor!

Handigheidjes zakelijke koffie

Tips & tricks

Tip #1 Kijk verder dan alleen koffie op kantoor

We zien maar al te vaak dat bedrijven maar een paar, vaak gemiddelde, keuzes bieden qua kantoorkoffie. Geen wonder dat heel veel medewerkers en klanten niet warm worden van een bakje koffie uit de automaat.

Tegenwoordig is er zo veel meer mogelijk dan alleen traditionele koffie en een chemische cappuccino. Met Koffiemax zet je in een handomdraai een robuust kopje verse koffie, gemaakt van versgemalen koffiebonen. Voeg daar lekkere melk aan toe en een wereld van koffie-ervaringen gaat voor je open.

Goede koffie komt voort uit techniek en kwalitatieve ingrediënten. Met onze professionele machines en zorgvuldig uitgekozen koffiebonen garanderen wij koffie op kantoor die net zo lekker is als in een koffiezaak.

Tip #2 Verschillende koffiebonen voor ieders smaak

Eén van de grotere ontwikkelingen voor koffie op kantoor is het gebruik van verschillende koffiebonen. “Koffie” is een hele persoonlijke smaak. Het type boon dat je gebruikt voor een kop koffie heeft een gigantisch grote impact op de smaak en beleving van jouw drankje.

Daarom bieden wij bij Koffiemax verschillende soorten koffiebonen. Van een 100% arabica blend tot een donker gebrande barista-melange. Het mooiste van alles? Onze koffiebonen zijn Co2 neutraal, UTZ-gecertificeerd en gegarandeerd lekker!

Lekker koffie

Tip #3 Lease een professioneel zakelijk koffiezetapparaat

Verschillende koffiedrankjes en koffiebonen zijn leuk en aardig, maar hoe werkt dit in de praktijk? Werknemers kunnen niet hun eigen bonen gaan malen voor ieder kopje koffie dat ze willen zetten.

Daarom hebben wij voor jou een professioneel zakelijke koffiezetapparaat. Veel van onze machines kunnen niet alleen alle soorten koffiedrankjes maken, ze kunnen ook schakelen tussen compartimenten met verschillende koffiebonen. Met één druk op de knop heb jij jouw favoriete koffie, gemaakt van jouw favoriete bonenmelange. Met systemen zoals onze Koffiemax Nio Touch is het zelfs mogelijk om verse melk aan te sluiten!

Tip #4 Traditionele koffie is niet vies

Bij Koffiemax kunnen wij urenlang praten over ons koffiemachine op het werk. Maar voor een goede kop heb je niet per se een zakelijke koffiezetapparaat nodig. Ben jij veel onderweg of heb je geen ruimte voor een uitgebreide machine? Wij bieden ook capsulemachines, luxe instantkoffie en filterbrew voor een klassieke kop slow brew koffie.

DOE DE KOFFIECHECK EN ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN

Krijg jij nu ook zo’n zin in een goede kop koffie? Doe dan onze koffiecheck en kom erachter wat Koffiemax voor jouw bedrijf kan betekenen. Op onze site vind je niet alleen meer informatie over onze koffie en machines, je kan ook direct een afspraak maken om eens vrijblijvend bij ons langs te komen.

Wij schotelen je graag onze verschillende koffies voor en kijken samen met jou naar de mogelijkheden voor duurzame, eerlijke en ontzettend lekkere koffie op kantoor.

BOL.COM

Een mooi partnership waar onze collega’s elke dag weer profijt en plezier van hebben”

THE BEST DAYS START WITH COFFEE