Belgische vlag
Skip to main content

EEN KOFFIEAUTOMAAT LEASEN, ZO WERKT DAT

Wij leggen je uit hoe het in zijn werk gaat en wat de voordelen zijn!

Voordelen Leasen koffiemachine op kantoor

Leasen of kopen

EEN KOFFIEAUTOMAAT
LEASEN OF KOPEN?

Het is al jarenlang een belangrijke overweging voor bedrijven, lease je of koop je. Er zijn tegenwoordig namelijk heel veel verschillende soorten koffiemachines op de markt.

Hier kunnen wij gelukkig kort over zijn: een koffieautomaat leasen heeft een aantal voordelen voor bedrijven. Dit heeft te maken met verschillende factoren. De belangrijkste punten zijn:

  1. De initiële investering is voor de koffieleverancier
  2. Koffiemachines hebben onderhoud nodig.
  3. Storingen zijn vaak specialistisch waar monteurs voor nodig zijn.
  4. Bonen, bekers en andere producten moeten constant op voorraad worden gehouden.
  5. Niet iedereen is een koffie-expert. Door te leasen heb je toegang tot de expertise van mensen die precies weten hoe ze het maximale uit kantoorkoffie kunnen halen.

Daarom

WAAROM EEN KOFFIEMAX
KOFFIEMACHINE LEASEN OP KANTOOR?

Niet iedere koffie leverancier is hetzelfde als het gaat om koffiemachines leasen. Vaak krijg je te maken met verborgen en dure onderhoudskosten, blijken de machines niet betrouwbaar of is de koffie simpelweg niet lekker.

Daarom doen wij het bij Koffiemax anders: je betaalt alleen voor lease op de machines. Onderhoud, service en levering zijn helemaal gratis! Geen verborgen kosten, geen gedoe, gewoon altijd lekkere koffie op het werk. Dit doen wij door middel van onze unieke Koffiecare service.

Dit zijn de voordelen van Koffiemax:

Altijd de nieuwste en beste koffiemachines

Koffiemax zorgt ervoor dat jij de beste professionele koffiemachine op kantoor krijgt. Wij hebben een breed aanbod aan nieuwe machines voor iedere wens. Zo hebben we koffiezetapparaten die je laten kiezen uit verschillende bonensoorten, aansluiting hebben op verse melk en meer.

Machines waar je op kan vertrouwen

Het grote voordeel van goed onderhouden en kwalitatieve machines is dat je er geen omkijk naar hebt. Je hebt iedere dag lekkere verse koffie en hebt eigenlijk nooit last van een langdurige storing.

Unieke gratis voorraad en onderhoudsservice

Ook een professionele koffiemachine is een gebruiksvoorwerp met slijtage. Koffiebonen raken op en onderdelen moeten vervangen worden. Het unieke aan Koffiemax is dat wij een gratis voorraad en onderhoudsservice hebben. Je betaalt geen voorrijkosten, geen arbeidsloon en de onderdelen zijn helemaal gratis. Daarnaast komen wij maandelijks gratis langs om nieuwe bonen af te leveren.

Toch last van een zeldzame storing, wij verhelpen het razendsnel

Onze machines staan erom bekend erg betrouwbaar te zijn en behoeven minimaal onderhoud. Toch kan een zeldzame storing zich voordoen. In dat geval hebben wij meerdere technici die heel Nederland afreizen om razendsnel te repareren. Bij ons zul je nooit een dag zonder goede koffie komen te zitten.

Ieder jaar een gratis preventieve onderhoudsbeurt

Om ervoor te zorgen dat uw apparatuur in de beste conditie blijft komen wij ieder jaar langs voor een uitgebreide en bovenal gratis onderhoudsbeurt. Wij kijken de machines van top tot teen na.

COOLBLUE

Fantastische service, zoals wij die ook graag aan onze klanten aanbieden.”

THE BEST DAYS START WITH COFFEE