Change the world start with coffee.

Onze kijk op duurzaamheid

Verbeter de wereld, begin bij jezelf

Je kunt lang en kort praten over koffie. Maar als je onze koffie eenmaal geproefd hebt, wil je nooit meer anders. Wij hebben namelijk de lekkerste koffie van Nederland. 100% arabica en 100% duurzaam. Want de lekkerste koffie is natuurlijk ook zuivere koffie. Is koffie niet echt jouw kopje thee? Laat je dan verrassen door onze heerlijke theesmaken. Van vertrouwde Earl Grey tot verfrissende groene thee of exotische chai. Het Max Havelaar-keurmerk geeft je de zekerheid van een verantwoorde herkomst en een eerlijke opbrengst voor de theeboeren.

Verantwoorde ingrediënten

Lekker...maar eerlijk

Het gebruik van eerlijke en biologische ingrediënten is niet alleen beter voor onze planneet, maar ook nog eens lekkerder. Onze koffie heeft het Utz-keurmerk en de fresh leaf thee is fairtrade. Ook onze suiker en cacao hebben het fairtrade-zegel en de melk is puur natuur van echte koeien.

Herbruikbare
materialen

Good coffee, happy people

Al onze koffiemachines en producten bestaan voor 98% uit herbruikbare onderdelen. Gebruikte kartonnen bekers verzamelen we in biologische zakken en brengen we voor recycling naar de papierfabriek in Purmerend. Ook het koffie- en theeresidu voeren we af voor biologische verwerking als u dat wenst.

Zuinig met energie

Op weg naar de toekomst

Alle kleine beetjes helpen! Ook als bedrijf nemen we de nodige maatregelen. We rijden zoveel mogelijk met elektrische auto’s, en onze busjes zijn extreem energiezuinig. Daarbij plannen we onze aanrijroute zo efficiënt mogelijk. In ons kantoor hebben we alleen maar energie zuinige ledverlichting.

Ook de beste koffie voor uw medewerkers?

Doe de koffiecheck of maak direct een afspraak en bel ons op 076 571 20 07

Doe de koffiecheck