Belgische vlag
Skip to main content

Koffiemax
Schaerer Koffiemax
Edition

Met Koffiemax Schaerer Edition haal je een echte winnaar in huis. Het is namelijk dé winnaar van de ‘Kitchen Innovations Award’. Met deze koffiemachine op horecaniveau maak je de lekkerste koffie en verse melk cappuccino’s zoals in een echt koffie café!

 • Altijd met 2 bonen cannisters voor verschillende bonen melanges
 • Refurbised koffiemachine van Zwitserse kwaliteit
 • Eenvoudig bedieningspaneel middels een touchscreenscherm
 • Dubbele drankuitgifte voor 2 kopjes koffie, espresso of cappuccino tegelijk
 • Vers melksysteem
 • Aparte heet-wateruitgifte voor de thee-liefhebbers

Schaerer. Perfecte zwitserse koffiemachine voor jouw koffiefavoriet

ALS EEN ECHTE BARISTA

De Koffiemax Schaerer Edition is de meest ideale volautomatische espresso machine voor het zetten van heerlijke koffievariaties met verse melk. Deze koffiemachine de lekkerste koffie in een handomdraai. De melkunit met koppenwarmer is écht geen overbodige luxe. Daarnaast heb je ook nog zichtbare bonencontainers waardoor het bijvullen van de machine heel gemakkelijk is. En weet je wat ook makkelijk is aan dit koffieapparaat? Het heeft een automatisch reinings-programma!

 
 
 
 
 
 
 

Koffievarianten

Daarom wil je dit apparaat

 • koffie
 • espresso
 • café au lait
 • melkschuim
 • koffie verkeerd
 • cappuccino
 • latte macciato
 • decafe
 • warme melk
 • lungo
Koffiemax

Extra opties

 

Betaalsysteem Mobiel betaalsysteem gekoppeld aan de koffieautomaat
Melk Vers melksysteem
Koeling Koelkast met koppenwarmer (voor verse melk)
Toppings cacao-en topping dispenser
Kleur De koffieautomaat kan gespoten worden in elke gewenste kleur

Wat deze koffiemachine nog eenvoudiger maakt?

Onze koffiecare!

Yes, we care! Als koffieleverancier voor de zakelijke markt vinden we niet alleen belangrijk dat je de beste producten krijgt om jouw werkdag een stuk leuker te maken, maar ook dat de koffie-ervaring bij jou op kantoor net zo goed smaakt als bij ons op kantoor. Daarom hebben wij onze koffiecare, dat is goede service, super snel en helemaal gratis.

Ingrediënten

Nooit zonder ingrediënten

Conditie

Elke automaat is altijd in topconditie

Garantie

Gratis volledige garantie

(amper) Storingen

Elke storing in no-time opgelost

Meer ontdekken?

Meer weten  hoe je deze machine aansluit in je bedrijfspand? Wil je weten of het geluid van de gemalen bonen harder is dan het geklets van je collega’s? Of ben je benieuwd hoeveel kopjes de machine aan kan voor dat je de bonenontainers moet bijvullen? Alle harde cijfers zijn te vinden in onze brochure van de Schaerer.

Vul hiernaast je e-mailadres in en krijg de brochure in je mailbox.

Assortiment Koffiemax

Koffiemelanges

Ons motto is niet voor niets: Good coffee, happy people! Daarom selecteren we alleen de melanges die we getest en gekeurd hebben. Die we geroken en geproefd hebben. Alleen een uitgebalanceerde mix van koffiesoorten, op de juiste manier gebrand, leveren de melanges op waarmee wij tevreden zijn. Wij snappen als geen ander dat er over smaak niet te twisten valt. De een begint de dag met intense zwarte koffie terwijl de ander niet aan het werk kan zonder een goede Espresso en als jij aan het eind van de dag nog een cappuccino nodig hebt, begrijpen wij dat ook.

Wat jouw koffiefavoriet ook is op welk koffiemoment van de dag, wij hebben het in ons assortiment dat bij jouw bedrijf past. Ben je benieuwd welke koffiemelange het beste past bij jouw kantoor? Doe de koffiecheck en ontdek jouw ultieme koffie-ervaring, gewoon bij jou op kantoor.

Dé duurzame koffiemachine voor op kantoor.

De Koffiemax Schaerer zorgt voor minder energieverbuik op kantoor. Door de volledige geïsoleerde boiler en de automatisch stand-by modus kun jij verantwoord elke dag een kopje koffie drinken op kantoor. Deze luxe uistraling is met de handgemaakt in Zwitserland en zorgt voor veel veelzijdigheid. Met de Baristatoets kun je zelf de koffiesterkte bepalen. Zo kun je voor elk moment van de dag jouw perfecte bakkie creeëren!

En deze momentjes kun je extra vaak op de dag nemen. De machine heeft namelijk twee bonencontainers.

Service, eenvoudig en snel

Het enige waar jij je mee bezig moet houden is de vraag of je vandaag gaat voor een zwarte koffie of toch een latte macchiato. Dat is de enige vraag die je jezelf moet stellen als je gekozen hebt voor koffie(machines) van Koffiemax. Want naar onze koffieautomaten en bestellingen zoals koffiebonen, caps, thee en bijproducten heb je zelf geen omkijken naar. Je hebt 100% garantie dat onze koffiezetapparaten hun werk doen, dag in, dag uit. Alleen bij Koffiemax is de voorziening van koffie altijd inclusief Koffiecare: totale service, maximaal gemak. Met onze koffiecare ontzorgen we bedrijven en kantoren volledig.

THE BEST DAYS START WITH COFFEE