Belgische vlag
Skip to main content
Koffiemax_Cino Display Instant

Koffiemax
Cino Display

De Koffiemax Cino Display instant is de perfecte machine voor een super snelle koffie in een klein jasje.

Cino Display. Razendsnelle & duurzame koffie

KLEIN
MAAR FIJN

De Koffiemax Cino Display instant is de perfecte machine voor een super snelle koffie in een klein jasje. De machine is compact voor in kleinere ruimtes gezien hij makkelijk tussen de aanrechtkastjes past. Met deze machine kun je alle kanten in van een heerlijke kop koffie, tot een cappuccino met een mooie schuimlaag. Dit in maar enkele seconde en dit ook nog eens voor een heel mooie prijsje!

 
 
 
 

Koffievarianten

Daarom wil je dit apparaat

 • Koffie
 • Espresso
 • Cappuccino
 • Latte Macchiato
 • Wiener Melange
 • Heet water
 • Chocolademelk

Wat deze koffiemachine nóg bijzonderder maakt?

Onze koffiecare!

Yes, we care! Als koffieleverancier voor de zakelijke markt vinden we niet alleen belangrijk dat je de beste producten krijgt om jouw werkdag een stuk leuker te maken, maar ook dat de koffie-ervaring bij jou op kantoor net zo goed smaakt als bij ons op kantoor. Daarom hebben wij onze koffiecare, dat is goede service, super snel en helemaal gratis.

Ingrediënten

Nooit zonder ingrediënten

Conditie

Elke automaat is altijd in topconditie

Garantie

Gratis volledige garantie

(amper) Storingen

Elke storing in no-time opgelost

Meer ontdekken?

Wil je weten of de wateraansluiting wel aansluit bij jouw bedrijfspand? Of dat het geluid van de gemalen bonen harder is dan het gesnurk van je collega? Of ben je benieuwd of het koffiezetmachine het juist gewicht heeft voor  de bootcamp na werk? Alle harde cijfers zijn te vinden in onze brochure van de Cino Display.

Vul hiernaast je e-mailadres in en krijg de brochure in je mailbox.

De keuze is reuze

Andere koffiemachines

Koffiemax Zia Touch

 • Verkrijgbaar voor: instant, freshbrew en koffiebonen
 • Minimaal capaciteit van 150 dranken per dag
 • Grote touchbediening
 • Bekersensor

Koffiemax Nio Touch

 • Met koffiebonen
 • Mogelijkheid met verse melk
 • Minimale capaciteit van 150+ dranken per dag
 • Bekroond met de RedDot Design award en de IF Design award
Assortiment Koffiemax

Koffiemelanges

Ons motto is niet voor niets: Good coffee, happy people! Daarom selecteren we alleen de melanges die we getest en gekeurd hebben. Die we geroken en geproefd hebben. Alleen een uitgebalanceerde mix van koffiesoorten, op de juiste manier gebrand, leveren de melanges op waarmee wij tevreden zijn. Wij snappen als geen ander dat er over smaak niet te twisten valt. De een begint de dag met intense zwarte koffie terwijl de ander niet aan het werk kan zonder een goede Espresso en als jij aan het eind van de dag nog een cappuccino nodig hebt, begrijpen wij dat ook.

Wat jouw koffiefavoriet ook is op welk koffiemoment van de dag, wij hebben het in ons assortiment dat bij jouw bedrijf past. Ben je benieuwd welke koffiemelange het beste past bij jouw kantoor? Doe de koffiecheck en ontdek jouw ultieme koffie-ervaring, gewoon bij jou op kantoor.

Multifunctionele koffiemachine voor jouw bedrijfspand

Wil je een goede koffieautomaat voor op het werk? Dan is de Cino Display een goede keuze waar je geen spijt van gaat krijgen. Deze koffiemachine zorgt voor veel heerlijke koffiemomenten tijdens het werk: een kopje koffie aan het begin van je dag, een cappuccino met een klant of tijdens een werkmeeting genieten van een espresso. De Koffiemax Cino Display heeft het allemaal in het assortiment.

De koffiemachine is verkrijgbaar in de varianten instant, freshbrew en koffiebonen. Het koffiezetapparaat zet gemakkelijk meer dan 150 kopjes per dag. De Cino Display kan eenvoudig op de hoofdwaterleiding worden aangesloten. De bediening van de koffieautomaat gaat via een display met touchscreen. Ook heel gemakkelijk! En er zijn extra opties mogelijk voor de koffiemachine, denk aan betaalsystemen en een afsluitbare onderkast in diverse uitvoeringen

Service, eenvoudig en snel

Het enige waar jij je mee bezig moet houden is de vraag of je vandaag gaat voor een zwarte koffie of toch een latte macchiato. Dat is de enige vraag die je jezelf moet stellen als je gekozen hebt voor koffie(machines) van Koffiemax. Want naar onze koffieautomaten en bestellingen zoals koffiebonen, caps, thee en bijproducten heb je zelf geen omkijken naar. Je hebt 100% garantie dat onze koffiezetapparaten hun werk doen, dag in, dag uit. Alleen bij Koffiemax is de voorziening van koffie altijd inclusief Koffiecare: totale service, maximaal gemak. Met onze koffiecare ontzorgen we bedrijven en kantoren volledig.

THE BEST DAYS START WITH COFFEE