Belgische vlag
Skip to main content

ONZE FANTASTISCHE
KOFFIEBONEN

Met Koffiemax ben je altijd verzekerd van eerlijke en duurzame koffie. Al onze koffies zijn ofwel Rainforest Alliance gecertificeerd ofwel Fairtrade gecertificeerd. Onze Fairtrade blend heeft zelfs een dubbele certificering en is zowel Fairtrade als biologisch gecertificeerd. Ook zijn al onze koffies Co2 neutraal.

KOFFIEBONEN | BARISTA

Rainforest Alliance gecertificeerd

Waan je in Italië met onze Barista blend. Een rijke en volle donker gebrande koffie met een klein zuurtje en heerlijke tonen van caramel en noten.

KOFFIEBONEN | CREME

Rainforest Alliance gecertificeerd

De Crème is een melange die elk moment van de dag uitstekend smaakt. Een donker gebrande 100% Arabica blend, krachtig en mild tegelijk met tonen van caramel.

KOFFIEBONEN | BIOLOGISCH FAIRTRADE

Fairtrade en biologisch gecertificeerd

Een heerlijke medium gebrande melange van biologische Arabica en Robusta bonen. De Robusta bonen geven deze melange een stevige afdronk.

KOFFIEBONEN | ESPRESSO INTENSE

Rainforest Alliance gecertificeerd

Een donkergebrande 100% Arabica blend, dat is onze koffiemelange Espresso Intense. Combineer de kick van een pittige espresso met een verfijnd en intens geurend aroma.

KOFFIEBONEN | ESPRESSO

Rainforest Alliance gecertificeerd

Onze Espresso is een donker gebrande 100% Arabica blend met een hoog percentage gewassen Arabica. Een lekkere, volle smaak met tonen van caramel.

KOFFIEBONEN | DECAF

Rainforest Alliance gecertificeerd

Deze cafeïnevrije melange van Arabica en Robusta bonen is donkergebrand en heeft heerlijke tonen van caramel.

Rainforest Alliance richt zich voornamelijk op milieuvriendelijke landbouw en bescherming en behoud van biodiversiteit.
Fairtrade richt zich op het eerlijker maken van de handel en positie van koffieboeren en hun arbeiders.
Het Euro bio keurmerk geeft aan dat koffiebonen biologisch zijn geteeld dus zonder gebruik van chemische en synthetische bestrijdingsmiddelen.
CO2 neutraal: Koffiemax compenseert de Co2 uitstoot die vrijkomt vanaf het oogsten van koffie t/m het branden van de koffie. Voor deze uitstoot worden credentials ingekocht waarmee Co2-compensatieprojecten worden ondersteund.

THE BEST DAYS START WITH COFFEE