Belgische vlag
Skip to main content

Koffiemax
Aguila

De Koffiemax Aguila is dé professionele barista-machine die een hoog niveau van koffiekwaliteit hanteert. Met één druk op de knop en kopje na kopje blijft de kwaliteit ongeëvenaard. Deze koffiemachine raden we zeker aan voor high service omgevingen.

 • Perfect geschikt voor Koffiemax Caps en Nespresso Professional Caps
 • Duurzame koffiemachine
 • Dubbele uitgifte
 • Ingebouwde koelruimte voor verse melk

Aguila. De koffiemachine voor constante koffiekwaliteit

KOFFIE ZETTEN ALS EEN BARISTA

De Koffiemax Aguila is een echte barista-machine die heerlijke koffie zet en de beste melk-koffierecepten in huis heeft. Het koffieapparaat geeft niet alleen de lekkerste koffie variaties, het heeft ook een prachtig, luxe design.

De ingebouwde koelruimte voor verse melk heeft een speciale techniek dat van verse melk een stevige romige melkschuim maakt. Samen met de melk-koffierecepten kun je je klanten, gasten of collega’s verrassen met kwaliteit.

 
 
 

Koffievarianten

Daarom wil je dit apparaat

 • ristretto
 • espresso
 • lungo
 • cappuccino
 • latte macchiato
 • warm melkschuim
 • koud melkschuim
 • heet water
Caps van Koffiemax

Extra opties

 

Capaciteit Vier uitlopen voor een grotere capaciteit
Opslag Onderkast
Water Waterkoeler

Wat deze koffiemachine nog gebruiksvriendelijker maakt?

Onze koffiecare!

Yes, we care! Als koffieleverancier voor de zakelijke markt vinden we niet alleen belangrijk dat je de beste producten krijgt om jouw werkdag een stuk leuker te maken, maar ook dat de koffie-ervaring bij jou op kantoor net zo goed smaakt als bij ons op kantoor. Daarom hebben wij onze koffiecare, dat is goede service, super snel en helemaal gratis.

Ingrediënten

Nooit zonder ingrediënten

Conditie

Elke automaat is altijd in topconditie

Garantie

Gratis volledige garantie

(amper) Storingen

Elke storing in no-time opgelost

Meer ontdekken?

Meer weten hoe je deze machine aansluit in je bedrijfspand? Wil je weten of het geluid van de gemalen bonen harder is dan het geklets van je collega’s? Of ben je benieuwd hoeveel kopjes de machine aan kan voor dat je de caps voorraad moet bijvullen? Alle harde cijfers zijn te vinden in onze brochure van de Aguila

Vul hiernaast je e-mailadres in en krijg de brochure in je mailbox.

De keuze is reuze

Andere koffiemachines

Koffiemax Waterkoeler

 • Water uit een flesje is soms wel 1000 keer duurder dan kraanwater. Gelukkig kan onze waterkoeler gewoon direct op de wateraansluiting aangesloten worden.

Koffiemax Nio Touch

 • Met koffiebonen
 • Mogelijkheid met verse melk
 • Minimale capaciteit van 150+ dranken per dag
 • Bekroond met de RedDot Design award en de IF Design award
Caps assortiment Koffiemax

MINIMUM HASSLE,
MAXIMUM COFFEE EXPERIENCE

Geen gedoe en een maximale smaakbeleving, daar wordt iedereen blij van. Koffiemax Caps biedt altijd toegang tot de lekkerste koffie tijdens het werk. En dat in een handomdraai!

Er is een Caps-blend voor elk moment. Zorgvuldig verbouwd en gemalen voor de allerbeste extractie en rijke cremalaag. Koffiemax Caps zijn bovendien Rainforest Alliance Certified™. Ook nog eens maatschappelijk verantwoord dus. Dat smaakt naar meer!

De koffiemachine voor high service omgeving.

De Koffiemax Aguila levert constante kwaliteit voor elke gebruiker, kopje na kopje. Het koffiezetapparaat geeft je genoeg diversiteit en keuze uit verschillende koffies en melk-koffierecepten. En deze koffiemomenten kan je zo vaak nemen als jij wilt. Het apparaat biedt tot 100 koffies aan per uur én heeft nog allerlei extra opties voor nóg grotere capaciteit.

Service, eenvoudig en snel

Het enige waar jij je mee bezig moet houden is de vraag of je vandaag gaat voor een zwarte koffie of toch een latte macchiato. Dat is de enige vraag die je jezelf moet stellen als je gekozen hebt voor koffie(machines) van Koffiemax. Want naar onze koffieautomaten en bestellingen zoals koffiebonen, caps, thee en bijproducten heb je zelf geen omkijken naar. Je hebt 100% garantie dat onze koffiezetapparaten hun werk doen, dag in, dag uit. Alleen bij Koffiemax is de voorziening van koffie altijd inclusief Koffiecare: totale service, maximaal gemak. Met onze koffiecare ontzorgen we bedrijven en kantoren volledig.

THE BEST DAYS START WITH COFFEE