Belgische vlag
Skip to main content

ONZE HOOGWAARDIGE
KOFFIEMACHINES

Het recept voor het perfecte kopje koffie? Hoogwaardige koffieautomaten waar je elke dag op kunt vertrouwen. Bij Koffiemax kies altijd een machine die volledig past bij jouw smaak en jouw organisatie. Welk type je ook kiest, je bent zeker van een representatief en gebruiksvriendelijk design. En van maximale betrouwbaarheid: een aantoonbare uptime van 99,8%!

Heb je een vraag over onze koffieautomaten? Laat het ons weten!

KOFFIEMAX ZIA TOUCH SERIES

De Zia Touch series is binnen Koffiemax de meest populaire koffiemachine! Naast heerlijke koffie en andere heerlijke warme dranken heeft deze koffiemachine ook een kannenfunctie. Het grote fullcolour touchscreen toont het ruime assortiment aan keuzes. Zo geef je gehoor aan ieders persoonlijke koffievoorkeur. Met de vele beschikbare opties is de Zia Touch een echte favoriet op kantoor. Een machine met een luxe uitstraling. Leuke optie: plaats het bedrijfslogo als screensaver op het ruime display.

KOFFIEMAX UNO TOUCH SERIES

De Uno is het knappe zusje van de Zia. Dezelfde familie, maar de Uno heeft net iets meer te bieden. Het grotere 18” fullcolour touchscreen toont het ruime assortiment aan koffiekeuzes. Zo geef je gehoor aan ieders persoonlijke koffievoorkeur. Met de vele beschikbare opties en het mooie rose design, is de Uno Touch de eyecatcher bij jou op kantoor! Een machine met een luxe uitstraling. Leuke optie: plaats het bedrijfslogo als screensaver op het ruime display.

KOFFIEMAX NIO TOUCH SERIES

De Koffiemax Nio Touch heeft dezelfde goede genen (en dezelfde goede bonen) zoals de Zia en de Uno… maar toch heeft dit lid van de familie een heel eigen en elegante uitstraling. De Nio is een stoere, luxe machine waarop de verse koffiebonen goed zichtbaar zijn in verlichte ingrediëntencontainers. Met het handige 10 inch touchscreen tilt de Nio de koffiebeleving naar een hoger niveau. Last but not least: je kunt de Nio Touch uitbreiden met een module voor verse melk. Ook al zo’n zin in koffie of een heerlijke verse melk cappuccino gekregen?

KOFFIEMAX AMERICANO

De Koffiemax Americano tilt de koffiekwaliteit naar een hoger niveau! Deze snelle tante heeft een speciaal ontworpen zetsysteem, waarmee ze in wel 30 seconden een perfecte verse bonen kop koffie kan zetten (en dit op topniveau!) Het is de perfecte koffiemachine als je op bent naar een koffiemachine welke tussen kantoor en horeca ligt. De Koffiemax Americano heeft zelfs de mogelijkheid tot het zetten van 2 kopjes koffie, espresso of cappuccino tegelijkertijd, dus gemakkelijker kan het bijna niet!

SCHAERER KOFFIEMAX EDITION

Met de Schaerer Koffiemax Edition haal je een professionele barista in huis! Een cool type met een warm hart. Combineer de Zwitserse kwaliteit met Italiaanse passie, en het resultaat is een topklasse-koffiemachine. Deze krachtpatser kan zonder moeite een grote capaciteit aan fervente koffiedrinkers aan. Hij is aan te sluiten op een speciale module om heerlijke verse melk toe te voegen. Deze machine is verkrijgbaar in refurbished uitvoeringen, maar hier merken onze klanten niks van! Volledig gereviseerd met nieuwe onderdelen en met dezelfde garantie en service als een nieuwe machine. Een duurzame én voordelige optie!

SCHAERER KOFFIEMAX SOUL 10

De Koffiemax Schaerer Soul 10 -12 is de echte Rolls Royce onder de koffiemachines! Deze good-looking volautomatische gentleman zet de meest hoogkwalitatieve consumpties die je maar kan wensen. Ook de naam “Best Foam”verklapt het al, deze koffiemachine zet de meest heerlijke en romige cappuccino’s en latte macchiatos met het speciaal ontworpen Zwitserse melksysteem. Deze machine belooft de smaak van een echt roomsoesje, dus het is geen verrassing dat vooral de dames hier geen genoeg van kunnen krijgen!

KOFFIEMAX 950S

De Koffiemax 950S is onze elegante en meest compacte koffiemachine. Dit is de perfecte koffiemachine voor op een kleinere locatie waarbij alleen koffie en espresso noodzakelijk is. De machine is beschikbaar op zowel de vaste wateraansluiting of kan geplaatst worden met een watertankje.

KOFFIEMAX FIRENZE CAPS

De Koffiemax Firenze Caps is onze “Julia” onder de koffiemachines; klein, maar pittig en zeer robuust! Deze machine is speciaal ontworpen voor onze Koffiemax caps koffie. Met keuze uit 6 verschillende melanges heb je altijd voor ieder de perfecte smaakbeleving. Of je nu kiest voor meeste zachte Lungo of je gaat voor een stevige Ristretto, met onze Caps zit je nooit verkeerd. Je kunt 2 caps tegelijk zetten en hier een heerlijke koffie of espresso van drinken. Ook zit er voor de theedrinkers een goed-gestoomde theewater uitgifte op.

KOFFIEMAX AGUILA CAPS

De Koffiemax Aguila Caps noemen wij ook wel “De George Clooney”. Met altijd de perfecte Koffiemax caps koffie en het perfecte verse melk systeem, voorziet hij in alle consumpties in uitermate topklasse! Deze koffiemachine heeft dan ook de echte luxe look & feel door de hendel welke je nodig hebt voor de perfecte aandrukkracht van jouw kopje koffie óf cappuccino. Deze machine is verkrijgbaar in refurbished uitvoeringen, maar hier merken onze klanten niks van! Volledig gereviseerd met nieuwe onderdelen en met dezelfde garantie en service als een nieuwe machine. Een duurzame én voordelige optie! Ben jij er al klaar voor om de George Clooney van jouw team te worden? “What else?”

KOFFIEMAX CINO DISPLAY

De Koffiemax Cino Display instant is dé snelste machine in het kleinste jasje! In circa 8 seconden staat jouw kopje koffie, espresso of cappuccino klaar voor het grijpen. Deze Cino is compact waardoor hij makkelijk tussen de aanrechtkastjes past. Ben je met een team niet groter dan 12 collega’s, hebben zij geen tijd om op een verse kop bonen koffie te wachten of ben je zelf helemaal weg van instant koffie? Dan is deze koffiemachine dé oplossing voor jou!

THE BEST DAYS START WITH COFFEE