Klaar voor maximale smaakbeleving?

Minimum hassle, maximum coffee experience

Geen gedoe en een maximale smaakbeleving, daar wordt iedereen blij van. Koffiemax Caps biedt altijd toegang tot de lekkerste koffie tijdens het werk. Zo kun jij waardering tonen aan werknemers en indruk maken op klanten. En dat in een handomdraai!

Direct bestellen
Koffie Max Caps
Koffie Max Caps

Dat smaakt naar meer

Upgrade your office coffee

Jouw favoriete koffie bereiden, zonder gedoe? Er is een Caps-blend voor elk moment. Ideaal als medewerkers of klanten zelf willen kiezen. De koffie is zorgvuldig verbouwd en gemalen voor de allerbeste extractie en rijke cremalaag. Koffiemax Caps zijn bovendien Rainforest Alliance Certified™. Ook nog eens maatschappelijk verantwoord dus!

Koffiemax Caps zijn ook geschikt voor Nespresso®* Professional* machines.

Koffie Max Caps

RISTRETTO

Makes your coffee kick in, before reality does

Intensiteit 9

Het is maandagochtend en je kunt wel een instant energieboost gebruiken. Deze kleine krachtpatser is uitgesproken en pittig: de perfecte kick-start!

Koffie Max Caps

ESPRESSO FORTE

Be as strong as your espresso

Intensiteit 7

Voor wie houdt van body en een volle textuur. Even een momentje voor jezelf nodig? Deze Italiaanse schone is intens van begin tot eind. Een echte pleaser.

Koffie Max Caps

LUNGO FORTE

Behind every successful person, there is a substantial amount of coffee

Intensiteit 6

Het pittigere Lungo-broertje. Een stevige bak koffie, maar wel zacht van textuur. Behoefte aan een flinke dosis brandstof? This is your cup of tea, eh coffee!

Koffie Max Caps

LUNGO

Today is a multiple cups of coffee kind of day

Intensiteit 4

De lekkere dorstlesser die nooit verveelt: of je er nu twee, vier of acht van drinkt. Een volle kop met een rijke cremalaag does the job. PS Geniet met mate(n).

Koffie Max Caps

Espresso Decaffeinato

Caffeine is not my gasoline

Intensiteit 7

Wanneer je ook prima functioneert zonder. Cafeïnevrij maar net zo smaakvol. Geniet op ieder moment van deze krachtige kop koffie!

Kwaliteit koffiemachines

We make it work

Bij Koffiemax bestel je niet alleen de lekkerste koffie, je kunt ook bij ons terecht voor zakelijke koffiemachines. Voor optimaal gebruik van Koffiemax Caps bieden we een zeer complete en gebruiksvriendelijke koffieautomaat. Dé aanvulling voor de koffiecorner binnen jouw bedrijf. Eerst zelf ervaren? Vraag dan een proefplaatsing aan!

KOFFIEMAX CAPS PRO
  1. Directe selectie voor 4 of 8 koffiekeuzes
  2. Halfautomatische uitdrijving Caps
  3. Verstelbare uitgiftekop
  4. Interface met fotorealistische beelden
  5. Intuïtief iconisch display
Ontdek meer
Koffie Max Caps

Service & voordelen

Good coffee, always

We vinden het belangrijk dat jij je welkom voelt als klant. Bij Koffiemax geniet je van heerlijke voordelen. Maak kennis met de unieke Koffiemax service-formule: levering tot in de voorraadruimte, schoonmaak van je koffiemachine bij iedere koffielevering, onze snelle storingsdienst en uitgebreide garantie. Volledige ontzorging op het gebied van koffie dus! Benieuwd naar onze service en onze nieuwe Koffiemax Caps?

Persoonlijk koffieadvies