Skip to main content

ONZE FANTASTISCHE
KOFFIE

Ons motto is niet voor niets: Good coffee, happy people! Daarom selecteren we alleen de melanges die we getest en gekeurd hebben. Die we geroken en geproefd hebben. Alleen een uitgebalanceerde mix van koffiesoorten, op de juiste manier gebrand, leveren de melanges op waarmee wij tevreden zijn. Dát zijn de melanges in ons assortiment.

Heb je een vraag over onze koffie? Laat het ons weten!

Eerlijk en duurzaam

Met Koffiemax ben je altijd zeker van eerlijke en duurzame koffie. Wij werken alleen samen met leveranciers die weten waar hun koffie vandaan komt en of mensen goed zijn behandeld bij de productie. En die erop toezien dat het milieu voldoende is beschermd. Koffiemax werkt met keurmerken zoals UTZ Kapeh, het Max Havelaar-keurmerk en EKO-certificering.

Espresso

Een 100% arabicablend, dat is onze koffiemelange Espresso. Combineer de kick van een pittige espresso met een verfijnd en intens geurend aroma.

Ervaar de smaak

Barista

Waan je in Italië met onze Barista-melange: een donker gebrande blend met heerlijke chocolade tinten. Een rijke en volle koffie met een klein zuurtje, butterscotch en nootachtige tonen tijdens de afdronk.

Ervaar de smaak

Crème

Op zoek naar een koffie waar je nooit genoeg van krijgt? De Creme is een melange die elk moment van de dag uitstekend smaakt. Een donker gebrande 100% arabicablend die krachtig en mild is tegelijk.

Ervaar de smaak

UTZ Espresso

Onze UTZ Espresso is een donker gebrande arabicablend. Een lekkere, volle smaak met een mooie kastanjebruine crèmelaag. Met UTZ-keurmerk: een keurmerk voor eerlijke koffie, afkomstig van boeren die oog hebben voor mens en milieu.

Ervaar de smaak

Biologische fairtrade

Een 100% biologische arabicablend met het Fairtrade-keurmerk. Fairtrade helpt boeren en arbeiders in ontwikkelingslanden een betere plek te verwerven in de handelsketen.

Ervaar de smaak

Decaf

De bonen van deze koffieblend vormen 100% duurzaam gecertificeerde koffie. De koffie komt van boerenorganisaties die voldoen aan de eisen van de UTZ certificering, waarbij tijdens de productie oog is voor mens en milieu.

Ervaar de smaak

Gemalen koffie Goud Merk

Echte veelzijdige koffieblend met een rijk aroma. De melange is samengesteld van speciaal geselecteerde koffiebonen, bestaande uit 80% arabicabonen en 20% robustabonen.

Ervaar de smaak

Gemalen koffie Rood Merk

Op zoek naar een vriendelijk en vertrouwd kopje koffie? Dan is een freshbrew-koffiemachine voorzien van filterzetsysteem een ideale optie. Zo zet je een lekkere, toegankelijke koffie. Een populaire keuze, ook door de snelle doorlooptijd.

Ervaar de smaak

Instant

Binnen enkele seconden veel lekkere koffie nodig? Kies voor Instantkoffie. Zo zijn piekmomenten in de vraag naar koffie gemakkelijk op te vangen. Instantkoffie wordt gemaakt van vers gezette koffie, die wordt gedroogd, waarna koffie-extract overblijft.

Ervaar de smaak

Instant UTZ

De aroma en body zijn goed in balans. Door een hogere brandgraad is het uitgesproken kenmerk van dit kopje een sterke bitterheid en minder zuurgraad. Een zuivere en neutrale afdronk zorgt voor een evenwichtige totaalindruk.

Ervaar de smaak
Onze trots Koffiemax

Stap binnen

ONZE KOFFIEPROEVERIJ

Bij de bouw van ons nieuwe, ruimere pand hadden we helemaal zelf de regie. Zo konden we gaan voor maximale duurzaamheid, tot in elk detail. Bijvoorbeeld door te kiezen voor duurzaam isolatiemateriaal, biologisch afbreekbaar, en goed voor zo’n 40% minder energieverbruik. En door te werken met energievriendelijke warmtepompen en extreem zuinige ledverlichting. Daarnaast liggen er straks 102 zonnepanelen te bakken in de zon op ons nieuwe pand. En geloof ons, er staat nog genoeg op ons verlanglijstje om verder te verduurzamen. Ook in onze dagelijks werkwijze: we rijden bijvoorbeeld waar mogelijk met elektrische auto’s. Ook plannen we onze aanrijroutes zo efficiënt mogelijk, zodat we geen overbodige kilometers rijden.

De keuze is reuze

Andere koffiemachines

Koffiemax Zia Touch

 • Zetsysteem: freshbrew of koffiebonen
 • Handmade dutch design
 • Minimale capaciteit van 150+ dranken per dag
 • Groot kleurenscherm met touchbediening

Koffiemax Siro Touch

 • Verkrijgbaar voor: instant, freshbrew en koffiebonen
 • Minimaal capaciteit van 150 dranken per dag
 • Dutch design
 • Sterkteregeling

Koffiemax Schaerer

 • Aromatische koffie door de verse koffiebonen
 • Volautomatisch espresso machine
 • Heerlijke koffievariaties
 • Verkrijgbaar met Best Foam melksysteem

THE BEST DAYS START WITH COFFEE